Практикуму з аудіювання : силабус вибіркової навчальної дисципліни - Бондарчук, Олена Юріївна (My University, 2020)
Силабус навчальної дисципліни «Практикум з аудіювання» складено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньо-професійною програмою «Мова і література (німецька). Переклад» та галузі знань 01 Освіта / Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта. Мова і література (німецька) , за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Німецька мова». Запропонований курс вивчається у третьому семестрі та входить до переліку вибіркових дисциплін на другому курсі. Предметом вивчення курсу є вимоги міжнародних тестів до аудіювання та різні типи завдань із слухання, практичний матеріал курсу охоплює широку лексичну тематику. В курсі розглядаються стратегії для тренування аудіювання на різних етапах уроку з іноземної мови.
Keywords: силабус; аудіювання; німецька мова; практикум