Правові основи громадянського суспільства : робочий зошит для самостійної роботи здобувачів вищої освіти неюридичних спеціальностей - Билиця, Ігор Олегович; Булавіна, Світлана Євгенівна; Гламазда, Петро Володимирович; Заєць, Любов Олексіївна; Колодяжна, Вікторія Володимирівна; Кравчук, Микола Артемович; Крисюк, Юрій Петрович; Щирба, Мар'яна Юріївна; Юхимюк, Ольга Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Робочий зошит “Правові основи громадянського суспільства” для самостійної роботи здобувачів вищої освіти неюридичних спеціальностей містить завдання для оптимізації самостійної, індивідуальної роботи та правового ЕСЕ (ІНДЗ), тести для підсумкової контрольної роботи на платформі moodle відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації освітнього процесу навчання та силабусу і освітнього опоненту. Для здобувачів вищої освіти неюридичних спеціальностей денної і заочної форми навчання
Keywords: Правові основи громадянського суспільства; 34(072)