Зовнішня торгівля товарами Волинської області в 2014 році - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Луцький національний технічний університет, 2014)
Проаналізовано інформацію про зовнішню торгівлю товарами Волинської області за січень–лютий 2014 р.
Keywords: зовнішня торгівля; товари; Волинська область