Використання відеоматеріалів YouTube при вивченні курсу “Наукова комунікація англійською мовою” студентами немовних спеціальностей магістратури. - Троцюк, Аїда Миколаївна (Луцький національний технічний університет, 2024)
Використання відеоматеріалів YouTube при вивченні курсу “Наукова комунікація англійською мовою” студентами немовних спеціальностей магістратури. В останні роки зростає інтерес науковців до впровадження інтернетресурсів у процес навчання іноземної мови. Деяким проблемам використання відео-ресурсів у навчальному процесі присвячені роботи як вітчизняних, так і іноземних вчених: Л. Конопляник, О. Тарнопольського, О. Зубченко, С. Ніколаєвої, M. Allan, R. Cooper, B. Tomalin.
Keywords: Відеоматеріали; наукова комунікація англійською мовою; академічне письмо; лінгвістичні навички; комунікативна компетенція