Дослідження розповсюдженості порушення постави серед студентів - Куц-Бурдейна, Олександра Олександрівна; Фурман, Юрій Миколайович; Kuts-Burdeyna, Oleksandra; Furman, Yuriy (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті вивчено розповсюдженість порушень постави серед студентів та основні причини появи патологій опорно-рухового апарату. Отримані результати свідчать про високу розповсюдженість порушень постави серед студентської молоді, причому в дівчат порушення постави трапляється частіше, ніж серед юнаків. The article is devoted to the study of prevalence of posture disorders among students and the main reasons of appearance of pathologies of the locomotor apparatus. The obtained results indicate high prevalence of disorders of posture among students, though posture disorders are more common among girls than among boys.
Research of Prevalence of Posture Disorders Among Students
Keywords: порушення постави; студенти; posture disorders; students