Про часову складність алгоритму розкладання числових графів за допомогою їх кістяків - Гришанович, Тетяна Олександрівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
У роботі описано алгоритм розкладання числового графа за допомогою його кістяків. Зокрема, розглянуто натуральні арифметичні графи з трьома твірними. Проведено оцінку часової складності даного алгоритму.
Keywords: числовий граф, алгоритм декомпозиції, складність алгоритму