Проєкт SPA-готелю на 25 номерів на березі озера Пісочне - Хомич, Софія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена проєктуванню SPA-готелю. Завдання: з’ясувати передумови і чинники створення SPA-готелю; обґрунтувати концепцію SPA-готелю; дослідити функціонально-планувальні вимоги що висуваються до SPA-готелю; визначити групи приміщень проектованого готелю; розробити перелік послуг, які надаватимуться у SPA-готелі; дослідити кількісний та якісний склад обслуговуючого персоналу готелю; обґрунтувати склад та площу приміщень проектованого готелю. Об’єктом дослідження є створення проєкту SPA-готелю на березі озера Пісочне у межах Шацького національного природного парку. Предметом дослідження є теоретико-методологічні та практичні аспекти створення та надання SPA-послуг у проектованому закладі готельного господарства.
Keywords: готельне господарство; рекреація; SPA-готель; SPA-послуги; озеро Пісочне; Шацький національний природний парк