Питання фізичної культури і спорту в програмах політичних партій на парламентських виборах 2012 року в Україні - Кулик, Сергій Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто місце, роль і значення питань фізичної культури і спорту в програмах політичних партій на парламентських виборах 2012 року в Україні. З’ясовано, що лише дев’ять політичних партій приділили увагу цим питанням.
Keywords: політична партія; передвиборна програма; питання фізичної культури і спорту; 324(477):769.011.3