Створення вебсайту громади: аналіз цінових пропозицій розробників - Тоцька, Олеся Леонтіївна (НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут», 2022)
Проведення аналізу цінових пропозицій розробників вебсайтів громад.
Keywords: вебсайт; громада; цінові пропозиції; розробники