Декоративно-прикладне мистецтво - Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M.; Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Декоративно-прикладне мистецтво» спрямована на вивчення мистецької спадщини українського народу. Програма розроблена відповідно до навчального плану підготовки студентів напряму 6.020205 «Образотворче мистецтво» освітньо-каваліфікаційного рівня «Бакалавр». В ході вивчення дисципліни студенти знайомляться з теоретичним і практичним матеріалом основних традиційних видів декоративно-прикладного мистецтва. The program of the discipline "Decorative-Applied Arts" is aimed at studying the artistic heritage of the Ukrainian people. The program is developed in accordance with the curriculum for the preparation of students 6.020205 "Fine Arts" at the educational qualification level "Bachelor". During the study of the discipline students will get acquainted with the theoretical and practical material of the main traditional types of decorative and applied arts.
Decorative Applied Art
Keywords: Декоративно-прикладне мистецтво; Decorative Applied Art; традиції; traditions; особливості декорування; features of decoration; техніки; technique