Бортніков Валерій Іванович : біобібліогр. покажч. до 65-річчя від дня народж. - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях відомого українського науковця, доктора політичних наук, професора, завідувача кафедри політології та державного управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Валерія Івановича Бортнікова. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1982 до 2015 рр. та біографічний нарис. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.

The bio-bibliographical index highlights the life and the career of the Ukrainian scientist, doctor of political sciences, professor, head of the department of political science and public administration at the Lesya Ukrainka Eastern European National University – Valerii Ivanovych Bortnikov. The papers of the scientist are presented in the bibliographic order, covering the period from 1982 tо 2015 and the issue contains the biographic information. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Бортніков В. І.; Bortnikov V. I.; 91.9:63.1(4УКР)-81; 016:929:93