Важливість оперативного контролю трансакційних витрат - Мельник, Катерина Петрівна; Melnyk, Kateryna P. (Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки», 2015)
Інформація оперативного контролю повинна бути затратно – прибутковою, тобто вигоди на її використання повинні перевищувати витрати на її отримання. Крім того, для підвищення результативності оперативного контролю з врахуванням вартості інформації необхідно враховувати як позитивні, так і негативні тенденції господарського процесу. Це дасть можливість уточнити стратегію розвитку підприємства вцілому та його структурних компонентів зокрема.
Keywords: контроль; інформація; трансакції