Основи матеріалознавства : Конспект лекцій для студентів хімічного факультету . Частина 2 : Метали та сплави. Неметалеві матеріали. - Юрченко, Оксана Миколаївна; Кормош, Жолт Олександрович; Парасюк, Олег Васильович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
Видання містить пояснювальну записку, навчальну програму курсу, конспект лекцій. Рекомендовано студентам хімічного факультету.
Keywords: матеріалознавство; метали; сплави; термічна обробка; хіміко-термічна обробка; полімери; лісоматеріали; пластичні маси; кераміка; гума; 669.01(075)