Апроксимативні характеристики класів періодичних функцій багатьох змінних - Стасюк, Сергій Андрійович; Федуник, Оксана Володимирівна; Stasyuk, Serhii A.; Fedunyk, Oksana V. (Інститут математики Національної академії наук України, 2006)
Одержано точні за порядком оцінки наближення класів періодичних функцій багатьох змінних у просторі за допомогою операторів ортогонального проектування, а також лінійних операторів, що підпорядковані деяким умовам
Approximative characteristic of classes of periodic functions of several variables
Keywords: ортопроекційний поперечник; orthoprojection width; східчасто-гіперболічна сума Фур'є; step hyperbolic Fourier sum