Роль PR та реклами в організації туристичних подорожей в умовах війни - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна; Демчук, Ольга Андріївна (My University, 2022)
У статті розкрито роль PR та реклами в організації туристичних подорожей в умовах війни. Проаналі-зовано основні показники, що характеризують розвиток туризму в Україні за 2020–2022 рр. Розглянуто до-цільність реклами під час війни. У даній статті розглянуто види реклами та PR, які застосовуються для роз-витку та популяризації туризму в Україні. Охарактеризовано стан туристичних фірм в умовах воєнного стану. Проаналізовано нові види туризму, які очікувано з'являться після війни. Виявлено осередки відновлення ту-ризму та організацій туристичних подорожей по заходу України. Систематизовано проблеми, які потребують вирішення: залучення інвестицій, підвищення платоспроможного попиту, посилення конкурентоспроможності туристичного сектора на зовнішньому ринку. У роботі показано чи є можливим відновлення туризму після ві-йни: досвід країн. У статті підсумовано перспективи активного впливу реклами та PR на туристичний сектор.
Keywords: PR; реклама; туризм; війна; 796.2+796.093.34:796.5