Корегуюча гімнастика, тейпування, постізометрична релаксація : програма вибіркової навчальної дисципліни - Тучак, Анатолій Михайлович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Метою викладання навчальної дисципліни " Корегуюча гімнастика, тейпування постізометрична релаксація" є формування у студентів професійно важливих умінь, необхідних для застосування з лікувальною і профілактичною метою у комплексному відновленні, фізичного стану та працездатності хворих та інвалідів. Основним завданням вивчення дисциплін є вибір комплексів корегуючої гімнастики, вивчення методик тейпування та пост ізометричної релаксації.