Особливості оподаткування заробітної плати у 2015 році - Ленартович, Аліна; Lenartovych, Alina (My University, 2016)
Розглянуті зміни в оподаткуванні заробітної плати та інших доходів фізичних осіб у 2015 році. Considered changes in the taxation of wages and other personal income in 2015.
Peculiarities of taxation of wages in 2015
Науковий керівник: доцент, к.е.н. Цимбалюк І.О.
Keywords: оподаткування; ПДФО; заробітна плата