Теорія організації : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є особливості функціонування соціальних організацій у їхньому взаємозв’язку із зовнішнім середовищем.
Робоча програма навчальної дисципліни «Теорія організації» для студентів 3 курсу напряму підговки «Менеджмент»
Keywords: організація; теорія організації