Мотивація професійної діяльності державних службовців місцевих органів виконавчої влади - Малімон, Людмила Яківна; Глова, Ірина Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У монографії здійснено психологічний аналіз змісту та особливостей мотивації професійної діяльності державних службовців місцевих органів виконавчої влади: розкрито концептуальні основи вивчення проблеми мотивації в психології; запропоновано структурнодинамічну модель мотивації професійної діяльності; визначено й обґрунтовано структурнозмістові та процесуально-динамічні характеристики професійної мотивації державних службовців, проаналізовано динаміку сили й стійкості їхніх професійних мотивів на різних етапах професійної діяльності. Видання адресоване керівникам і працівникам державного управління, викладачам та студентам вищих навчальних закладів, а також усім, хто цікавиться сучасним станом розробки проблеми мотивації професійної діяльності в системі державної служби.
Keywords: психологічний аналіз професійної діяльності; модель мотивації професійної діяльності державних службовців; оптимізація механізму мотивації державних службовців