Проблемні питання кримінальної відповідальності за несанкціоноване поширення військово значущої інформації. - Старко, Оксана Леонтіївна (My University, 2025)
У статті проаналізовано недоліки кримінально-правової норми, сформульованої у ст. 114-2 КК України (Несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану).
Keywords: ЗСУ; кримінальна відповідальність; зброя; озброєння; воєнний стан; рух; переміщення; інформація; 343.322