Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності: метод. вказівки до лабор. робіт - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Описано методику виконання лабораторних робіт з дисципліни «Сучасні інформаційні технології в професійній діяльності». Рекомендовано студентам п’ятого курсу освітніх програм «Економіка довкілля і природних ресурсів», «Економіка підприємства», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Управління інноваційною діяльністю», «Управління фінансово-економічною безпекою».
Keywords: сучасні інформаційні технології; професійна діяльність; modern information technology; professional activity