Теорія музично-творчої діяльності: робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Теорія музично-творчої діяльності» для студентів за напрямом підготовки 8.02020401 «Музичне мис-тецтво» денної форми навчання
Keywords: теорія музично-творчої діяльності; робоча програма; музичне мистецтво; денна форма навчання