Політична лінгвістика : програма нормативної навчальної дисципліни - Данильчук, Анна Леонардівна; Danylchuk, Anna L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни «Політична лінгвістика» є формування у студентів необхідної бази знань про особливості політичної комунікації, виховання критичного мислення та уміння багатовекторного аналізу політичного дискурсу. Основними завданнями вивчення дисципліни «Політична лінгвістика» є детальний та багатовекторний розгляд політичного дискурсу, виділення його когнітивних, прагматичних, композиційних, культурних, історичних та ідеологічних особливостей
Програма навчальної дисципліни «Політична лінгвістика» підготовки бакалавра, галузь знань 03 гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія (прикладна лінгвістика), освітньої програми прикладна лінгвістика.
Keywords: політична лінгвістика; критичний дискурс аналіз