Шевченкознавчі студії представників волинської філологічної школи - Громик, Юрій Васильович; Hromyk, Yurii V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Простежено основні шевченкознавчі праці представників волинської філології школи.
Keywords: Тарас Шевченко; шевченкознавство; волинська філологічна школа