Лексико-граматичні та семантико-стилістичні аспекти перекладу : програма навчальної дисципліни професійної та практичної підготовки - Мамосюк, Олена Сергіївна; Mamosiuk, Olena S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна професійної та практичної підготовки «Лексико-граматичні та семантико-стилістичні аспекти перекладу» дає можливість студентам оволодіти механізмом комунікації та правильно вибирати перекладацьку стратегію під час професійного спілкування, листування тощо.
Програма навчальної дисципліни професійної та практичної підготовки «Лексико-граматичні та семантико-стилістичні аспекти перекладу» підготовки бакалавра, спеціальності 035 Філологія, освітньої програми «Мова і література (французька). Переклад»