Інфраструктура підприємств готельного та ресторанного господарства - Ткачук, Христина; Єрко, Ірина Володимирівна (Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2024)
До повномасштабного вторгнення росії готельно-ресторанне господарство було однією з найбільш динамічних та перспективних галузей національної економіки України, що потужно розвивалася останніми роками. Але протягом першого року російсько-української війни інфраструктура бізнесу гостинності усіх регіонів України зазнала значних збитків, а об’єкти південних та східних областей були взагалі втрачені
Keywords: інфраструктура; туризм; Z32; 338.486