Планування та контроль в підприємницькій діяльності (тренінг-курс): програма вибіркової навчальної дисципліни - Грицюк, Наталія (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Мета навчальної дисципліни (тренінг-курсу) «Планування та контроль в підприємницькій діяльності» є засвоєння теоретичних знань і набуття практичних навичок бізнес-планування та контролі, які входять у компетенцію фахівця-економіста.
Програма навчальної дисципліни Планування та контроль в підприємницькій діяльності (тренінг-курс) підготовки бакалавра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітньо-професійної програми Економіка підприємства
Keywords: планування; контроль; підприємництво; бізнес; діяльність; тренінг; курс; грант