Особливості реалізації національних інтересів України в межах ОЧЕС - Козяр, О. О.; Kozyar, О. О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглядаються особливості реалізації національних інтересів України в ОЧЕС. Аналізуються основні передумови та чинники участі України в цій організації. Вивчаються головні напрями співробітництва та перспективи реалізації інтересів держави в межах ОЧЕС. The peculiarities of Ukraine‟s national interests realization in OBSC are reviewed. The principal prerequisites and factors of Ukraine‟s membership are analyzed. The main directions of cooperation and prospects of national interests realization within the organization are studied.
Features of Ukraine’s National Interests Realization in OBSC
Keywords: ОЧЕС; Україна; національні інтереси; міжнародна організація; Чорноморський регіон; зовнішня політика; OBSC; Ukraine; international organizations; Black sea region; foreign policy of Ukraine