Менеджмент екскурсійної та виставкової діяльності - Штанько, Оксана Федорівна; Shtanko, Oksana F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни «Менеджмент виставкової та екскурсійної діяльності» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів напряму підготовки 8. 01020301 «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури»
Keywords: музейний менеджмент; маркетинг; екскурсія; виставка; музейна стратегія