Старослов’янізми в мовній тканині роману Павла Загребельного «Диво» - Грицевич, Юрій Васильович (Одеський національний морський університет, 2022)
У статті проаналізовано старослов’янізми в мовній тканині роману Павла Загребельного «Диво».
Keywords: старослов’янізм; лексема; неповноголосся; фонетика; роман «Диво»; звукосполука; префікс; суфікс