Педагогічна практика студентів фізиків - Головіна, Ніна Анатоліївна; Кобель, Григорій Петрович; Муляр, Вадим Петрович; Головін, Микола Борисович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У методичних рекомендаціях подано матеріали щодо організації та проходження педагогічної практики студентами ОКР “Бакалавр” галузі знань 01 – Освіта/педагогіка; спеціальності 014 – Середня освіта (фізика), освітньо-професійна програма Середня освіта (фізика); студентами ОКР “Магістр”, галузі знань 01 – Освіта/педагогіка; спеціальності 014 – Середня освіта (фізика), освітньо-професійна програма 014.08 – Середня освіта (фізика) Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: 378.147.091.33-027.22:53(072)