Прикладна інформатика - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedoniuk, Serhii V. (My University, 2013)
Навчальна дисципліна "Прикладна інформатика" базується на нормативних навчальних дисциплінах "Міжнародна інформація", "Основи інформатики та обчислювальної техніки", "Міжнародні інформаційні системи та технології" і є необхідною для вивчення нормативних та вибіркових навчальних дисциплін. Мета дисципліни - надання майбутнім фахівцям з інформаційно-аналітичного забезпечення міжнародних відносин знань та вмінь для роботи із використанням можливостей сучасних інформаційних систем і технологій.
Keywords: Прикладна інформатика; програма навчальної дисципліни