Контент аналітичного видання: тенденції впливу на соціум (на прикладі журналу “Український тиждень”) - Сащук, Тетяна І.; Sashchuk, T. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджується контент аналітичного видання з позиції його впливу на емоційно-дійову здатність реципієнтів зокрема і на соціум у цілому, пропонується типологія викликаних комунікативних ефектів, що ґрунтується на аналізі зафіксованих реакцій комунікатів. In the article content of analytical edition is probed from position of his influence on emotionally effective ability of recipients in particular and on society on the whole, typology of the caused communicative effects, which is based on the analysis of the fixed commutative reaction, is offered.
Content of Analytical Edition: Tendencies of inFluence on Socium (on the Example of Magazine “The Ukrainian Week”)
Keywords: контент; content; вплив; influence; комунікативний ефект; communicative effect