Розвиток креативного мислення молодших школярів в освітньому процесі початкової школи - Костючик, Наталія Ігорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено педагогічні умови розвитку креативного мислення молодших школярів в освітньому процесі початкової школи (активізація вмотивованої творчої діяльності молодших школярів; створення арт-простору в початковій школі; використання інноваційних технологій розвитку креативного мислення молодших школярів у форматі співтворчості); розкрито особливості розвитку креативного мислення молодших школярів в освітньому процесі початкової школи; уточнено зміст ключових понять дослідження; виявлено стан розвитку креативного мислення молодших школярів у сучасній освітній практиці; подальшого розвитку набули механізми розвитку креативного мислення молодших школярів, критеріально-рівнева характеристика його сформованості
Keywords: інноваційні технології; креативне мислення; молодший школяр; освітній процес; початкова школа; співтворчість; творча діяльність