СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ - Ющишина, Лариса; Фісюра, Ангеліна (ФОП Косенко А. О., 2025)
Формування системи надійності персоналу в державних установах є складним і багаторівневим процесом, що вимагає урахування не лише внутрішньоорганізаційних чинників, а й широкого спектру зовнішніх впливів, зумовлених специфікою функціонування публічного сектору. На відміну від приватних організацій, де критерії ефективності персоналу здебільшого зводяться до комерційних показників, у державних структурах надійність кадрів має глибше соціально-інституційне значення, оскільки безпосередньо впливає на якість виконання владних функцій, реалізацію державної політики, рівень довіри громадян до державних інститутів.
Keywords: система надійності персоналу; структура діяльності; державна установа; 331.108