Особливості PR-діяльності органів публічної влади - Хоміч, Данило Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У Вступі обґрунтовано актуальність теми дослідження, визначено її мету та завдання, об’єкт і предмет дослідження, методологічну базу та практичне значення отриманих результатів. Наведено дані про структуру У Розділі 1 «Теоретичні та методологічні засади PR-діяльності органів публічної влади» розглянуто поняття PR у системі публічного управління, його функції, методологічні підходи та інструменти. У Розділі 2 «Інструменти, форми та правові засади PR-діяльності органів публічної влади» проаналізовано нормативно-правову базу, традиційні та інноваційні методи зв’язків із громадськістю. Розділ 3 «Виклики та перспективи розвитку PR-діяльності органів публічної влади» присвячено аналізу викликів глобалізації та цифровізації, а також рекомендаціям щодо вдосконалення PR-діяльності, включаючи приклад Національного агентства з питань запобігання корупції. У Висновках підсумовано результати дослідження, окреслено ключові проблеми та перспективи розвитку PR-діяльності органів публічної влади, а також сформульовано рекомендації для їх вирішення
Keywords: PR-діяльність; органи публічної влади; комунікація; публічне управління; цифровізація; довіра громадян