Соціальний менеджмент: програма вибіркової навчальної дисципліни - Matviichuk, Nataliia M (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання навчальної дисципліни “Соціальний менеджмент” є опанувати знання про основи теорії та практики соціального управління; про закономірності, принципи, методи, форми та механізми управління різноманітними явищами та процесами сучасного суспільства, як на мікрорівнях, так і на макрорівнях, навчити студентів раціонально проектувати управлінські відносини та здійснювати ефективні перетворювальні впливи на соціальні об’єкти та процеси, людей, які беруть у них участь, задля отримання бажаних для управлінця результатів.
Програма навчальної дисципліни «Соціальний менеджмент» підготовки бакалавра галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 073 «Менеджмент», за освітньою програмою «Менеджмент».
Keywords: соціальний менеджмент