Туристично-рекреаційна привабливість Сереховичівської сільської ОТГ Волинської області - Єрко, Андрій Віталійович; Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович; Мельник, Надія Вікторівна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2020)
Визначено передумови формування об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Проведена комплексна оцінка туристично-рекреаційного потенціалу Сереховичівської сільської ОТГ Волинської області. Визначено роль ступеня сформованості туристичної інфраструктури у формуванні основи економічного зростання громади.
Keywords: туристично-рекреаційний потенціал; туристична привабливість; Сереховичівська ОТГ; Волинська область; 911.3:338.48(477.82-72)