Бухгалтерський облік за видами економічної діяльності - Крупка, Ярослав Дмитрович; Кулинич, Мирослава Богданівна; Сафарова, Анна Таджидінівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчальний посібник розроблено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальністю «Облік і оподаткування» і призначений для формування системи знаньздобувачів освіти, які стосуються розуміння специфічних особливостей окремих видів економічної діяльності й можливості вибору оптимальної форми обліку на підприємствах конкретного галузевого спрямування. Видання допоможе здобувачам освіти якісно підготуватися до аудиторних занять, опрацювати матеріал на лекціях, практичних і лабораторних заняттях, а також дасть можливість самостійно засвоїти дисципліну. Для здобувачів ЗВО, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра галузі знань «Управління та адміністрування» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», а також для фахівців з обліку за різними видами економічної діяльності.
ВСТУП
ТЕМА 1. ОБЛІК У ТОРГІВЛІ
ТЕМА 2. ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ
ТЕМА 3. БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В АВТОМОБІЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ
Keywords: Бухгалтерський облік; Види економічної діяльності; Торгівля; Будівництво; Громадське харчування; Облік в аптеках; Облік в житлово-комунальній сфері; Облік в сільському господарстві; M 40 – Облік і аналіз господарської діяльності (основні положення); M 41 – Облік і аналіз господарської діяльності; M 49 – Облік і аналіз господарської діяльності (додатковий матеріал); 657 (075.8)