Основи побудови економіко-математичних моделей - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2004)
Описано основи побудови економіко-математичних моделей.
Keywords: моделювання; економіко-математична модель; етапи економіко-математичного моделювання; економіко-математичні методи