Індекс економіки знань: місце України в рейтингу Світового Банку - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Подано структуру індексу економіки знань Світового Банку. Визначено місце України в рейтингу країн за цим показником.
Keywords: індекс; економіка знань; Світовий Банк; Україна