Мистецькі комп’ютерні технології : програма навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Лесик, Олександр Володимирович; Lelyk, Yaroslav R.; Lesyk, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Запропонована програма має на меті забезпечити випускника факультету мистецтв професійними вміннями та навичками роботи з комп’ютерними програмами Paint, CorelDraw, Adobe Photoshop та AutoCAD, ArchiCAD. The proposed program aims to provide a graduate of the faculty arts and computer skills Paint, CorelDraw, Adobe Photoshop and AutoCAD, ArchiCAD
Програма навчальної дисципліни «Мистецькі комп’ютерні технології» підготовки бакалаврів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності 023 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою 023.00.01 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
Keywords: мистецькі комп'ютерні технології; Artistic computer technology