Макроекономіка, мікроекономіка: методичні вказівки для написання курсових робіт - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги студентам в організації роботи по виконанню і підготовці до захисту курсової роботи. Вони містять основні етапи проведення дослідження, вимоги до структури та змісту курсової роботи, правила оформлення та порядок її захисту, а також критерії оцінювання робіт.
Рекомендовано студентам 2 курсу напряму підготовки «Економіка» денної форми навчання.
Keywords: мікроекономіка; макроекономіка; курсова робота