Когнітивні викликані потенціали у спортсменів різної спеціалізації - Сокол, Альона Павлівна; Sokol, Alona P. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
Викликані потенціали кори головного мозку є проявом активаційних процесів, пов’язаних із сприйняттям та обробкою стимульної інформації. Згідно з існуючими уявленнями особливу роль у дослідженні мозкових механізмів когнітивних функцій спортсменів відіграють методи електричної активності, зокрема метод викликаних потенціалів.
Keywords: когнітивні викликані потенціали; спортсмени