Маркетингова стратегія туристичних підприємств - Лисюк, Тетяна Василівна; Терещук, Оксана Степанівна; Шовкович, І.Я. (Одеський національний морський університет, 2017)
У роботі обґрунтовано управлінське рішення, щодо вибору стратегії туристичних підприємств, її розроблення з використанням системного підходу, які дозволяють досягти успіху на туристичному ринку ринку.
Keywords: цінова стратегія; маркетингові комунікації підприємства; маркетингова стратегія; комунікаційна стратегія; 65.012.34(075.8)