Статистика - Begun, Svitlana I.; Бегун, Світлана Іванівна (Волинський національний ун-т ім.Лесі Українки, 2011)
В навчально-методичному посібнику у відпоповідності до типової програми підготовки бакалаврів з дисципліни Статистика викладені базові методологічні та методичні питання статистичного дослідження суспільних процесів, принципів організації статистичних спостережень, методики розрахунку показників, прийомів статистичного аналізу та подання інформації.
Statistics
Keywords: статистика; statistics