Вітер і чаклун - Жуйкова, Маргарита Василівна (Дискурсус, 2018)
Проаналізовано вірш Володимира Свідзинського "Чаклун" (1934) з позиції комунікативного спрямування різних фрагментів вірша. Виявлено прояви носіїв різних свідомостей, протиставлення культурного начала природному, а також людського - позалюдському.
Keywords: поетичний текст; аналіз художніх засобів; свідомість автора; Володимир Свідзинський; свідомість персонажа; наратив