Використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій для формування активної громадянської позиції підлітків-пластунів - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Кременецький обласний гуманітарно-педагогічний інститут ім. Тараса Шевченка, 2011)
У статті актуалізовано поняття громадянської компетентності та активної громадянської позиції підлітків. Проаналізовано результативність членства підлітків у Пласті для формування їх громадянської позиції. На прикладах діяльності луцьких пластунів доведено ефективність використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування активної громадянської позиції підлітків-членів організації.
The use of facilities of informative and communications technologies for forming of active civil position of Plast's teenagers
Остапйовська Ірина Ігорівна - кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; активна громадянська позиція; information-and-communication technologies; teenagers