Організація самостійної роботи студентів в навчальному процесі вищого навчального закладу - Грицюк, Лідія Костянтинівна; Hrytsiuk, Lidiia K; Сірук, М. В.; Siruk, M. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Стаття розкриває теоретичні аспекти особливостей самостійної роботи студентів у вищому навчальному закладі ІІІ-ІV рівнів акредитації та роль викладача в її ефективній організації. The article exposes the theoretical aspects of features of independent work of students in higher educational establishment III - IV levels of accreditation and teacher’role of in itseffective organization.
Organization of independent work of students is in the educational process of higher educational establishment.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки та кафедрі музичних інструментів у ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: форма організації навчання; самостійна робота студентів (СРС); критерії класифікації самостійної роботи студентів; види самостійної роботи студентів; організація самостійної навчальної роботи студентів; form of organization of teaching; independent work of students; types of independent work of students; organization of independent educational work of students