Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю : робоча програма нормативної навчальної дисципліни (ОС магістр, спеціальність «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», 6 курс, 11 семестр, з.ф.н.) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності «Менеджмент». Предметом вивчення навчальної дисципліни є інформаційні системи та технології в менеджменті зовнішньоекономічної діяльності. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Інформаційні системи управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. 2. Автоматизоване оброблення зовнішньоекономічної інформації.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузь знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальність 073 «Менеджмент» освітня програма «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; управління; management; зовнішньоекономічна діяльність; foreign trade